Se’m tornaran els diners si no m’encaixa cap dels monitor@s per les dades de contacte dels quals he pagat?

No. Per això és molt important que apliquis bé els filtres de la cerca i et prenguis temps per estudiar els perfils que Marsupialis et proposa (especialment la disponibilitat horària i de dates) abans d'escollir quins vols desbloquejar. En cas que excepcionalment algun dels monitors escollits no tinguessin disponibilitat en les dates o horaris desitjats, Marsupialis et facilitarà el contacte d'un perfil alternatiu que complís amb els teus requisits.

Els monitors que trobaré al cercador són empleats de Marsupialis?

No, es tracta de professionals independents. El paper de Marsupialis consisteix a mitjançar entre aquests i les famílies per posar-los en contacte de la manera més fàcil i eficient, així com a verificar les aptituds, certificacions i recomanacions aportats pels monitors. En el cas dels perfils proporcionats en fer servir el cercador de Marsupialis, no hi ha cap tipus de relació contractual entre Marsupialis i aquests monitors.

Per als programes d'activitats a mida proposats per Marsupialis, recorrem a monitors i monitores amb els quals treballem de manera habitual i amb els quals formalitzem contractes per obra i servei.

On opera Marsupialis?

De moment, Marsupialis únicament opera a Catalunya.